Terug naar overzichtTerug naar overzicht
Beheer website Geheugen van Zeist

Sinds 2013 werken 11 erfgoedpartners uit de gemeente Zeist samen als vereniging Geheugen van Zeist. Het doel is het cultuur-historisch erfgoed en de geschiedenis van Zeist onder de aandacht te brengen en te behouden.

Beheer website

Het samenwerkingsverband heeft deze gezamenlijke website. Hier vindt u alles over de geschiedenis van de hele gemeente. Ook vindt u hier de activiteiten van alle erfgoedpartners en de collecties en archieven van de gemeente Zeist.

De website is daarmee de digitale studiezaal van de gemeente. Daarom wordt de website professioneel beheerd door de gemeente, maar hier bestonden geen formele afspraken over.

Ondertekening

Vrijdag 11 december ondertekenden wethouder cultuur Marcel Fluitman en voorzitter van het Geheugen van Zeist, Fons Asselberg de overeenkomst over het beheer van de website van het Geheugen van Zeist. Alle afspraken rondom beheer en de (juridische) verantwoordelijkheid over de inhoud van de website zijn nu formeel vastgelegd.

Voorzitter Fons Asselbergs is blij met de overeenkomst. ”Hiermee zijn de taken duidelijk belegd en kunnen we werken aan verdere verbetering van geheugenvanzeist.nl”