Terug naar overzichtTerug naar overzicht

Programma 11 mei

In samenwerking met de Stichting Lokaal Austerlitz organiseert het Zeister Historisch Genootschap op donderdag 11 mei 2023 een historische rondwandeling in en rond Austerlitz met als thema “Austerlitz in de Franse Tijd”.

Het programma begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. We verzamelen om 10.00 in het Dorpshuis van Austerlitz, Schoolweg 2. Daar kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee luisteren naar een inleiding van Hans en Wil Nijman, onze gastheer en gastvrouw namens de Stichting Lokaal Austerlitz. Daarna gaan we in twee groepen van start met de rondwandeling. U kunt kiezen uit twee wandelingen, één van ruim een uur en een wat kortere, beide onder leiding van een gids. Details hoort u tijdens de inleiding.

Aanmelden

De rondwandeling is uitsluitend bestemd voor donateurs van het ZHG. Voor de deelnemers zijn er geen kosten aan verbonden. Wel is vooraf (en tijdig) aanmelden van belang. Dat kan via een email aan excursies@zhg.nl onder vermelding van uw naam, email adres en (mobiel) telefoonnummer. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u van ons een bevestiging per email terug, dit is tevens uw bewijs van inschrijving.

Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 30. Houdt er rekening mee dat de rondwandeling niet geschikt is voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn.