Terug naar overzichtTerug naar overzicht
  • Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Feest 10 jaar stichting Wegh der Weegen 10 maart 2023 in Kontakt der Kontinenten
Feest 10 jaar stichting Wegh der Weegen 10 maart 2023 in Kontakt der Kontinenten

Wij nodigen u daarvoor uit op vrijdag 10 maart 2023 in het conferentiecentrum Kontakt der Kontinenten aan de Wegh der Weegen, samen met bewoners van de Wegh en met bestuurders en medewerkers van de publieke territoria die de Wegh doorkruist : de gemeenten Amersfoort, Soest, De Bilt , Zeist en de Provincie Utrecht.

Programma 10 maart

Vanaf 15.30 bent u welkom in de Konnekt Lounge van Kontakt der Kontinenten voor een kopje koffie of thee.

Deze feestelijke bijeenkomst begint om 16.00u en zal ‘versnaperend’ worden opgeluisterd met de spetterende, muzikale en indrukwekkende theater voorstelling ‘Navertellers’ door het gezelschap verbonden aan Mobile Arts/Parade; ervaren hemelbestormers onder leiding van Terts Brinkhoff: zie www.navertellers.nl

Na afloop van de voorstelling bieden wij u een drankje en een hapje aan. De viering eindigt tussen ca. 18.30u en 19.00u.
We zien u en uw partner graag tegemoet!

Tickets kunt u voor € 5,00 per stuk bestellen via deze site

Na bestelling worden deze gelijk aan u gemaild en kunt u de tickets printen of opslaan op uw computer of telefoon.

Donateur

Voorts stellen wij het ten zeerste op prijs indien u onze stichting, uitsluitend draaiend op vrijwilligers, zou willen steunen met een jaarlijkse bijdrage van € 25 ter dekking van onze algemene kosten.

U kunt zich via deze koppeling aanmelden als DONATEUR. U ontvangt dan uiteraard onze nieuwsbrief en heeft u bij bepaalde acties, nog meer voordeel.
Na uw aanmelding ontvangt u een betaalkoppeling naar uw emailadres.
Alvast hartelijk dank.