Uw zoekacties: Roomsch Katholieke Werkliedenvereeniging Sint Joseph te Zeis...

5044 Roomsch Katholieke Werkliedenvereeniging Sint Joseph te Zeist, 1915-1996

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inleiding
Archiefvorming
Inhoud en structuur
Raadpleging en gebruik
Verwant materiaal
Aantekeningen
Beschrijvingsbeheer
Inventaris

Kenmerken

Samenvatting:
Stukken betreffende een wijziging van de statuten,de omzetting van een vereniging in een stichting, huisvesting en geldleningen
Omvang:
0,3 meter
Openbaarheid:
Volledig
Auteur:
R. P. M. Rhoen
Eigendom:
Ja
Licentie:
CC0 1.0 Publiek Domein Verklaring
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Roomsch Katholieke Werkliedenvereeniging Sint Joseph te Zeist, 1915-1996, toegang 5044, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_5044-...
Trefwoorden:
Categorie: