Uw zoekacties: Vereniging Openbare Christelijke Bibliotheek te Zeist, 1911-1984

7556 Vereniging Openbare Christelijke Bibliotheek te Zeist, 1911-1984

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inventaris
Bijlagen

Kenmerken

Samenvatting:
Notulen, agenda's en verslagen. Statuten en huishoudelijk reglement, stukken betreffende samenwerking, de leden, het bestuur en personeel, de huisvesting en het beheer van de collectie.
Omvang:
1,43 meter
Openbaarheid:
Volledig
Auteur:
Brita Pilger
Eigendom:
Ja
Licentie:
CC0 1.0 Publiek Domein Verklaring
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Vereniging Openbare Christelijke Bibliotheek te Zeist, 1911-1984, toegang 7556, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_7556-...
Trefwoorden: