Uw zoekacties: Pieter Coumou, verzetsstrijder WOII, 1919-2007

2069 Pieter Coumou, verzetsstrijder WOII, 1919-2007

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inleiding
Archiefvorming
Inhoud en structuur
Raadpleging en gebruik
Verwant materiaal

Kenmerken

Samenvatting:
Stukken betreffende Pieter Coumou tijdens de Tweede Wereldoorlog en het verzet. Ook stukken over het landelijke verzet en de reünie met oud-verzetsmensen
Datering toegang:
8 november 2022
Omvang:
0,48 meter
Openbaarheid:
Volledig openbaar
Auteur:
N. Looije
Eigendom:
Ja
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Pieter Coumou, verzetsstrijder WOII, 1919-2007, toegang 2069, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_2069-...