Uw zoekacties: Familie Van de Poll, de Zeister tak, 1765-1970
2092 Familie Van de Poll, de Zeister tak, 1765-1970

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inleiding (Beschrijving van het archief)
A Archiefvorming
B Inhoud en structuur van het archief
D Verwant materiaal

Kenmerken

Samenvatting:
Stukken betreffende het werkzame em persoonlijk leven van leden van de familie Van de Poll; bevat brieven, gedichten, kerstkaarten, foto's, menu's, uitnodigingen, programma's, visitekaartjes, dagboeken, agenda's. tekeningen en koninklijke besluiten
Datering toegang:
1998, digitaal 2010
Omvang:
33,29 meter
Openbaarheid:
Volledig openbaar
Auteur:
drs. B.R. de Melker
Eigendom:
Nee, is eigendom van het Zeister Historisch Genootschap
Licentie:
CC0 1.0 Publiek Domein Verklaring
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Familie Van de Poll, de Zeister tak, 1765-1970, toegang 2092, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_2092-...