Uw zoekacties: Huis Wulperhorst, 1692-1909

2176 Huis Wulperhorst, 1692-1909

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inventaris

Kenmerken

Samenvatting:
Leen- en transportakten van de buitenplaats, uittreksel uit de rekening van de kerk van Zeist, overeenkomsten betreffende grenzen, bekendmakingen, stukken betreffende taxaties van de buitenplaats, de toegang tot wegen, de bouw van een nieuwe buitenplaats met schietbaan en diverse loodsen. Met 14 charters
Omvang:
1,51 meter
Openbaarheid:
Volledig
Eigendom:
Nee, is eigendom van het Zeister Historisch Genootschap
Licentie:
CC0 1.0 Publiek Domein Verklaring
Soort toegang:
Inventaris
Archiefvormer:
Bewoners van Huis Wulperhorst
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Huis Wulperhorst, 1692-1909, toegang 2176, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_2176-...
Trefwoorden:
Categorie: