Uw zoekacties: Collectie Uitgaven Altrecht, 1996-2013

7027 Collectie Uitgaven Altrecht, 1996-2013

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inleiding
Archiefvorming/Context
Inhoud en structuur
Raadpleging en gebruik

Kenmerken

Samenvatting:
De collectie Uitgaven Altrecht bestaat uit enkele jaargangen van personeelsbladen en andere, voor externe relaties bedoelde uitgaven van Altrecht en diens voorganger H.C. Rümke Groep. De collectie is samengesteld door de Historische Vereniging Den Dolder en beslaat de periode 1996-2013. De jaargangen zijn echter vrijwel geen van alle compleet. De collectie bevat ook enkele aanvullingen op de reguliere uitgaven, zoals een arbeidsbelevingsonderzoek en informatiespecials. In de inventaris is aangegeven of het om een personeelsblad of om een externe uitgave gaat.
Datering toegang:
7 juni 2022
Omvang:
0,5 meter
Openbaarheid:
Volledig openbaar
Auteur:
N. van Hofwegen
Eigendom:
Nee
Licentie:
CC01.0
Soort toegang:
Collectie
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Collectie Uitgaven Altrecht, 1996-2013, toegang 7027, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_7027-...