Uw zoekacties: Stichting jeugdclub De Bunker , 1977-1997

8003 Stichting jeugdclub De Bunker , 1977-1997

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inleiding
Archiefvorming/Context
Inhoud en structuur
Raadpleging en gebruik
Inventaris

Kenmerken

Samenvatting:
Het archief van Stichting jeugdclub De Bunker bestaat uit bestuursverslagen, financiële overzichten, correspondentie en georganiseerde activiteiten. Het archief gaat over een periode van 1977 tot 1997 en is samengesteld door de Historische Vereniging Den Dolder.
Datering toegang:
31-05-2022
Omvang:
0,12 meter
Openbaarheid:
Volledig openbaar
Auteur:
N. Looije
Eigendom:
Nee
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Stichting jeugdclub De Bunker , 1977-1997, toegang 8003, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_8003-...
Categorie: