Uw zoekacties: Rijwielpadvereniging Utrecht met omstreken Umo, 1918-1968

8020 Rijwielpadvereniging Utrecht met omstreken Umo, 1918-1968

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inleiding
Archiefvorming

Kenmerken

Samenvatting:
Notulen, jaarverslagen en stukken betreffende de organisatie, de leden, het bestuur, jubilea, personeel en werkzaamheden. Bevat ook kaarten, brochures, foto's en krantenknipsels
Datering toegang:
26 oktober 2006
Omvang:
1,04 meter
Openbaarheid:
Beperkt openbaar
Auteur:
Brita Pilger
Eigendom:
Ja
Licentie:
CC01.0
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Rijwielpadvereniging Utrecht met omstreken Umo, 1918-1968, toegang 8020, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_8020-...
Trefwoorden:
Categorie: