Uw zoekacties: Hervormde gemeente van Zeist, 1680-2005
8500 Hervormde gemeente van Zeist, 1680-2005

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inleiding
Archiefvorming/Context
Raadpleging en gebruik
Verwant materiaal
Beschrijvingsbeheer

Kenmerken

Samenvatting:
Het archief bevat notulen, correspondentie, stukken betreffende de eredienst, de organisatie, kerkgebouwen en de begraafplaats. Tevens gedeponeerde archieven van kiesverenigingen, verenigingen en stichtingen van de gemeente, foto's en publicaties.
Datering toegang:
14-12-2016
Omvang:
43,77 meter
Openbaarheid:
Beperkt openbaar
Auteur:
Brita Pilger
Eigendom:
PKN Zeist
Licentie:
CC01.0
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Hervormde gemeente van Zeist, 1680-2005, toegang 8500, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_8500-...