Uw zoekacties: Huis Beek en Royen, 1676-1788
2148 Huis Beek en Royen, 1676-1788

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inventaris

Kenmerken

Samenvatting:
Transportakten en akten van verhuur van roerende en onroerende goederen en stukken betreffende ontheffing van het huis-en haardstedegeld. Bevat ook een verzoekschrift aan het college van gedeputeerde staten op te treden tegen het vandalisme van de inwoners van Zeist. Met zes charters
Omvang:
0,12 meter
Openbaarheid:
Volledig
Eigendom:
Nee, is eigendom van het Zeister Historisch Genootschap
Archiefvormer:
bewoners Huis Beek en Royen
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Huis Beek en Royen, 1676-1788, toegang 2148, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_2148-...
Trefwoorden:
Categorie:
Gevonden archiefstukken
Uw zoekterm komt voor in de titel en/of de kenmerken van deze archieftoegang.