Uw zoekacties: Openbare lagere school De Sleutel, 1906-1978
7516 Openbare lagere school De Sleutel, 1906-1978

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inleiding
Archiefvorming/Context
Inhoud en structuur
Raadpleging en gebruik

Kenmerken

Samenvatting:
Dit archief bevat stukken over de Openbare lagere school De Sleutel, dat gelegen was aan de Bergweg in Zeist. In het archief zijn voornamelijk jaarverslagen, leerplannen en aanmeldingslijsten te vinden.
Datering toegang:
07-06-2022
Omvang:
0,12 meter
Openbaarheid:
Volledig
Auteur:
N. Looije
Eigendom:
Ja
Licentie:
CC01.0
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Openbare lagere school De Sleutel, 1906-1978, toegang 7516, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_7516-...
Trefwoorden:
Gevonden archiefstukken
Uw zoekterm komt voor in de titel en/of de kenmerken van deze archieftoegang.