Terug naar overzichtTerug naar overzicht
Expositie Het Verhaal van Slot Zeist is geopend

Sinds half april kunt u in Slot Zeist een gloednieuwe expositie bezoeken over de historie van deze prachtige buitenplaats. De eerste reacties zijn heel positief en daar zijn we ontzettend blij mee.

Het is een hele uitdaging geweest om een aantrekkelijk geheel te maken voor verschillende doelgroepen: van toeristen tot schoolklassen en van toevallige passanten tot bezoekers die al veel van de Zeister geschiedenis weten. Gelukkig hebben we steun gehad van meerdere fondsen. Daardoor hebben we kunnen uitpakken qua vormgeving met onder meer enkele interactieve elementen en verrassende animaties.

Openingstijden

Het Verhaal van Slot Zeist is open van dinsdag tot en met zondag, tussen 11:00 en 17:00 uur. De ingang bevindt zich in de rechtervleugel van Slot Zeist (ingang Orangerie). Toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor het onderhoud wordt op prijs gesteld.

Meer informatie

Lees meer over de expositie Het Verhaal van Slot Zeist of bekijk een promofilm (2:20 minuten).

Marcel Fluitman (wethouder), Erik van Dijk (Slot Zeist Horeca) en Peter de la Mar (Geheugen van Zeist) bekijken de expositie onder toeziend oog van Slotheer Willem Adriaan van Nassau-Odijk (foto: Mel Boas)