Uw zoekacties: Zeister Huishoudschool, 1914-1982

7520 Zeister Huishoudschool, 1914-1982

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inleiding
Archiefvorming
Bijlagen

Kenmerken

Samenvatting:
Notulen, jaarverslagen, statuten en huishoudelijk reglement met bijlagen en wijzigingen; leerplannen, stukken betreffende de oprichting van een samenwerkingsschool voor lager en middelbaar beroepsonderwijs. Bevat ook een dagboek van de directrice, stukken betreffende de leerlingen en de samenstelling van het bestuur.
Omvang:
0,48 meter
Openbaarheid:
Volledig
Auteur:
R. P. M. Rhoen en Brita Pilger
Eigendom:
Ja
Licentie:
CC0 1.0 Publiek Domein Verklaring
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Zeister Huishoudschool, 1914-1982, toegang 7520, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_7520-...
Trefwoorden: