Uw zoekacties: Zeister Philharmonisch Orkest, 1950-1991

7572 Zeister Philharmonisch Orkest, 1950-1991

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inleiding
Archiefvorming
Inhoud en structuur
Raadpleging en gebruik
Verwant materiaal
Aantekeningen
Beschrijvingsbeheer
Bijlagen

Kenmerken

Samenvatting:
Notulen en jaarverslagen. Stukken betreffende concerten, statuten en huishoudelijk reglement, oprichting, samenwerking, subsidie, leden en donateurs, jubilea, musici en dirigenten, programmering. publiciteit, instrumenten en huisvesting. Bevat ook foto's, gedichten, affiches en een langspeelplaat
Datering toegang:
13-4-2007
Omvang:
2,28 meter
Openbaarheid:
Beperkt openbaar
Auteur:
Brita Pilger
Eigendom:
Ja
Licentie:
CC0 1.0 Publiek Domein Verklaring
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Zeister Philharmonisch Orkest, 1950-1991, toegang 7572, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_7572-...
Trefwoorden: