Uw zoekacties: IJsvereniging Zeist, 1890-1975
8016 IJsvereniging Zeist, 1890-1975

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inleiding
Archiefvorming
Verwant materiaal
Beschrijvingsbeheer
Inventaris
Bijlagen
-
-

Kenmerken

Samenvatting:
Jaarverslagen, notulen, stukken betreffende de organisatie, de leden, het bestuur, eigendommen, wedstrijden en andere activiteiten. Bevat ook foto's, kaarten, krantenknipsels en wedstrijdenparafernalia
Omvang:
0,81 meter
Openbaarheid:
Beperkt openbaar
Auteur:
R. P. M. Rhoen
Eigendom:
Ja
Licentie:
CC0 1.0 Publiek Domein Verklaring
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, IJsvereniging Zeist, 1890-1975, toegang 8016, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_8016-...
Trefwoorden:
Categorie: