Uw zoekacties: Floraliavereniging Zeist, 1905-2015

8044 Floraliavereniging Zeist, 1905-2015

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 

Kenmerken

Samenvatting:
Notulen, jaarverslagen en orgaan. Stukken betreffende de organisatie, educatie, tentoonstellingen en wedstrijden. Bevat ook krantenknipsels en foto's
Datering toegang:
2008
Omvang:
0,84 meter
Openbaarheid:
Beperkt openbaar
Auteur:
Brita Pilger
Eigendom:
Nee
Licentie:
CC01.0
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Floraliavereniging Zeist, 1905-2015, toegang 8044, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_8044-...
Trefwoorden: