Uw zoekacties: Stichting Zeister Anti Discriminatie Komitee ZADIK, 1984-1988

8540 Stichting Zeister Anti Discriminatie Komitee ZADIK, 1984-1988

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 
Inventaris

Kenmerken

Samenvatting:
Notulen en verslagen, stukken betreffende de vertegenwoordiging van maatschappelijke organisaties in het comité, stukken betreffende de oorzaken en bestrijding van discriminatie, dreigbrief aan een bestuurslid en foto van een hakenkruis
Omvang:
0,48 meter
Openbaarheid:
Beperkt openbaar
Auteur:
Brita Pilger
Eigendom:
Ja
Licentie:
CC0 1.0 Publiek Domein Verklaring
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Stichting Zeister Anti Discriminatie Komitee ZADIK, 1984-1988, toegang 8540, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_8540-...
Trefwoorden: