Uw zoekacties: Evangelisch-Lutherse gemeente te Zeist, (1915) 1931-1989

8524 Evangelisch-Lutherse gemeente te Zeist, (1915) 1931-1989

Archieftoegangen

In “archieftoegangen” kunt u zoeken in de inventarissen van alle archieven. Dit kunnen gemeentelijke archieven zijn, maar ook archieven van particulieren zoals kerken, scholen, families en organisaties. 

Heeft u een archiefstuk gevonden dat u wilt inzien in de studiezaal, gebruik dan de aanvraagknop rechtsboven de beschrijving van het archiefstuk. Onze collega neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Let op! Nog niet alle inventarissen zijn digitaal beschikbaar. Sommige archieven zijn nog niet geïnventariseerd en zijn daarom in principe niet te raadplegen. Kunt u iets niet vinden of wilt u een archief inzien waar geen inventaris van is? Mail dan naar gemeentearchief@zeist.nl voor meer informatie.

beacon
 
 

Kenmerken

Samenvatting:
Agenda's, notulen, correspondentie en jaarverslagen. Reglementen, lidmatenregisters kasboeken, begroting en rekening, stukken betreffende het beroepen van predikanten en het beheer van nalatenschappen. Bevat ook kerkbladen en documentatie
Omvang:
3,59 meter
Openbaarheid:
Beperkt openbaar
Auteur:
W.B. Heins (Rijksarchief Utrecht)
Eigendom:
Nee
Licentie:
CC0 1.0 Publiek Domein Verklaring
Soort toegang:
Inventaris
Citeerinstructie:
Bij het citeren de toegang minstens één keer volledig en zonder afkortingen noemen. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Gemeentearchief Zeist, Evangelisch-Lutherse gemeente te Zeist, (1915) 1931-1989, toegang 8524, inventarisnummer ...
VERKORT:
NL-ZtGAZ_8524-...
Trefwoorden: